Onze Vereniging - KV Woudenberg

Onze Vereniging

De korfbalvereniging is opgericht in 1962, onder de naam Avanti. De clubkleuren waren toen blauw-wit en er werd gestart met zo'n 20 leden. In 1968/1969 werd de naam veranderd in SV Woudenberg, afdeling korfbal met de clubkleuren geel-zwart. Deze kleuren zijn nog steeds van toepassing maar de verenigingsnaam is inmiddels omgezet in KV Woudenberg.

Momenteel heeft de vereniging ruim 250 leden. Naast seniorenteams, juniorenteams en een grote jeugdafdeling, heeft de vereniging ook een recreantengroep. De thuiswedstrijden worden tijdens de veldperiode gespeeld op de kunstgrasvelden van sportpark "de Grift". De accommodatie is in 2005 nieuw gebouwd met prachtige kleedkamers en een gezellig clubhuis. De zaalwedstrijden worden gespeeld in sporthal "de Camp".

Naast de competitie- en recreatieve wedstrijden worden er ook veel neven-activiteiten georganiseerd zoals onder meer gezellige feesten, een jeugdkamp, Sinterklaasfeest, disco en een kerst-instuif. Naast alle informatie welke is terug te vinden op deze site, wordt er wekelijks een nieuwsbrief via mail verspreid en 4x per jaar een clubblad op papier uitgegeven, het KorfbalNieuws. De vereniging wordt gesponsord door vele bedrijven en winkels uit Woudenberg en omgeving. Daarnaast zijn er veel leden, oud-leden en ouders die vrijwilligerswerk voor de vereniging verrichten. Kortom, een gezellige, sportieve korfbalvereniging waar je zeker eens een kijkje moet komen nemen. Je bent van harte welkom!

Outdoor algemeen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!