Nieuws

Meld je aan voor de open training van 15 en/of 22 mei

25 april 21:00  Wil je nog een keer meetrainen om te kijken of korfbal jouw sport is? Meld je dan aan voor de vrijblijvende trainingen van 15 en 22 mei. Stuur een mail met naam en leeftijd naar werving@kvwoudenberg.nl meer »

Heropening terras !! - Oproep voor bediening

13 mei 11:45  Het terras bij de korfbalkantine mag per 19 mei open! Het bestuur heeft besloten hier ook gebruik van te maken om zo toch nog een beetje omzet binnen te halen. Dit betekent dat het terras alleen open is voor leden die komen sporten. Helaas nog niet voor anderen! meer »


Op zoek naar een leuke klus? Reageer dan op de oproep: Coördinatoren voor de Grote Club Aktie.

10 mei 17:00  Het Bestuur is op zoek naar één of twee Coördinatoren voor de Grote Club Aktie. Ester Heimensen heeft dit de afgelopen jaren met veel succes gedaan. De opbrengsten uit deze actie zijn van groot belang voor onze vereniging. meer »


Speldag op Hemelvaart bij KVW!

10 mei 17:00  Donderdag 13 mei is Hemelvaart en normaal gesproken (pre-COVID) zou er dan een vrienden/familie toernooi plaatsvinden. Nu is dat helaas nog niet mogelijk, maar is er wel een alternatief bedacht op 1.5 meter!meer »


COMPETITIESCHEMA SEIZOEN 2021-2022

26 april 9:45  In de bijlage vind je het competitieschema voor het seizoen 2021/2022. Handig voor het plannen van je vakanties! Voor onze vereniging zijn de kolommen 'Wedstrijdkorfbal' en 'Breedtekorfbal' van toepassing. In de KNKV app kun je zien als jouw team Breedtekorfbal speelt, dan staat er 'BK' bij. In de andere gevallen speel je wedstrijdkorfbal. E en F teams zijn altijd BK.meer »


Veldcompetitie afgelast

23 april 10:30  Aangezien er geen verruiming in de corona-regels voor de sport aangekondigd is, heeft de KNKV besloten de voorjaars-veld-competitie definitief af te gelasten.meer »


Korbalclinics en open trainingen: foto's en filmpjes

18 april 11:45  Hier vind je de foto's en fimpjes van zowel de clinics als de open trainingen. meer »


Korfbaltraining tijdens de gymles: 1000 kinderen!

9 april 16:00  Vanaf maandag 12 april krijgen alle Woudenbergse basisscholen van groep 3 tot en met 8 een korfbaltraining van onze eigen trainers, tijdens de gymles. Dit vindt plaats op ons korfbalveld op Sportpark De Grift. Meer dan 10 trainers zullen afwisselend deze lessen geven en 1000 kinderen doen hier aan mee! meer »


Proces teamindelingen seizoen 2021-2022

7 april 13:00  Ook in deze bijzondere tijd van een wereldwijde epidemie zijn we bezig met het maken van plannen voor het volgende seizoen, waarvan de competitie start op 4 september 2021. Uiteraard is alles wat we plannen onder voorbehoud van de mogelijke gevolgen van het corona-virus en dito maatregelen. Hier vind je toelichting op het proces.meer »


Nieuwe video op het YouTube kanaal van KV Woudenberg

1 april 23:15  Er staat een nieuwe video op het YouTube kanaal van KV Woudenberg. Bekijk hier de video : https://www.youtube.com/watch?v=c8Sj0Roklnw Vergeet niet te abonneren en te liken!


Spreekuur Fysio

1 april 14:30  Alle leden van KV Woudenberg kunnen nog steeds gebruik van maken van het inloopspreekuur bij de Geeresteingroep, locatie Geeresteinselaan.meer »


Contractverlenging hoofdtrainers

22 februari 11:15  Het bestuur en de TC van de Korfbal Vereniging Woudenberg zijn blij te kunnen melden dat na goed onderling overleg het contract met de hoofdtrainers is verlengd. Dit betekent dat Wessel Hengeveld en Iwan Hazendonk ook volgend seizoen verantwoordelijk zullen zijn voor de selektie, terwijl Rene Sweere opnieuw het tweede team onder zijn hoede zal nemen. We wensen hen succes en veel plezier binnen onze vereniging!


Gezocht: Young Leaders

19 februari 10:30  Met de de lancering van Sport in Woudenberg is de 1e aanzet gegeven dat alle inwoners van Woudenberg met plezier gaan en blijven sporten en bewegen. Nu zij wij op zoek naar JOU om de nieuwe Young Leader te worden voor Sport in Woudenberg. Dus niet lang de zijlijn blijven staan, maar onderdeel zijn van iets heel moois.meer »


ALV 2020

2 februari 19:15  De Algemene Leden Vergadering die op 26 okt. 2020 niet is doorgegaan, wordt nu gehouden op dinsdag 30 maart. Deze vergadering zal vanaf 19.30 uur online plaatsvinden. Nadere informatie hierover volgt t.z.t. Bestuur K.V. Woudenberg


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!