Het gaat door! Schoolkorfbaltoernooi woensdag 15 mei - Teamindelingen en speelschema

14 april 2024 12:00

Update 15 mei 17.30u. Het gaat door… tot zo!

Het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi is dit jaar op woensdag 15 mei 2024. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd mogen weer meedoen! Groep 1 en 2 hebben een spelletjesmiddag en voor de groepen 3 t/m 8 is er het toernooi in de avond.
update 14/05: teamindelingen en speelschema.

Hier vind je de teamindelingen en het speelschema

Hier vind je de spelregels voor de verschillende groepen. Let op dat de groepen 3 t/m 6 een extra speler mogen inzetten bij 3 of meer doelpunten verschil!

Voor vragen: mail naar [email protected]

Hierbij informatie over de spelletjesmiddag en het toernooi. Inclusief de spelregels.

De groepen 1 en 2 spelen tussen 15:00 - 16:15u.

De groepen 3-8 spelen tussen 18:00 - 20:00u. Graag om 17.45u op het Sportpark zijn zodat de wedstrijden op tijd kunnen starten.

Locatie
Het toernooi vindt plaats op de velden van de Korfbalvereniging (sportpark De Grift). Er wordt op kunstgras gespeeld. Gezien het weer verwachten we met korte broek en t-shirt te spelen.  De scholen zorgen voor de shirts.

Hier vind je de spelregels voor de verschillende groepen

IMG_20230524_181918.jpg
Bron: JC