Het bedrijf van het kwartaal : Brouwer

24 mei 2024 20:00

Mila

Dit kwartaal zet KV Woudenberg haar sponsor Brouwer Wonen in de schijnwerpers. Dit Woudenbergse bedrijf is al heel lang verbonden aan onze korfbalvereniging. De showroom in de Dorpsstraat is bij veel leden vermoedelijk wel bekend, maar sinds kort is er een nieuwe, speciale zonweringshowroom.

Brouwer.png
Om met die tweede te beginnen, in april opende Brouwer Zonwering aan de Parallelweg 19c (op het bedrijventerrein) een speciale showroom voor zonwering, terrasoverkappingen en lamellendaken. Het aanbod aan producten is de laatste jaren zo verbreed dat deze tweede locatie nodig is om alle mogelijkheden te presenteren. Wie de showroom binnenstapt, ziet knikarmschermen, screens en rolluiken en krijgt advies over de vele mogelijkheden in kleuren en bediening. Met de terrasoverkappingen en lamellendaken kan Brouwer het buitenleven van klanten nog meer verrijken. Belangrijk: deze zonweringshowroom is alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak maken kan via (033) 286 7911 of www.brouwerwoudenberg.nl/zonwering.

De Brouwer Wonen showroom in de Dorpsstraat is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Hier presenteert het bedrijf op meer dan 250 m2 een prachtige collectie PVC-vloeren, laminaat, tapijt, gordijnen, inbetweens, jaloezieën en wandbekleding. Werkelijk alle woonstijlen zijn 'in huis'. Belangrijk is het persoonlijke stylingadvies dat de medewerkers van Brouwer kunnen geven. Met stoffen en stalen creëren zij voor iedere klant precies de perfecte woonstijl. Wie aan de slag wil met een nieuw interieur kan het beste even een afspraak maken. Spontaan binnenlopen mag ook maar met een afspraak is er gegarandeerd een adviseur beschikbaar. Bel 033 286 7911 of vul het formulier op de site in.

Wat Brouwer onderscheidt van veel andere bedrijven: het stofferen en leggen van vloeren wordt uitgevoerd door eigen vakmensen. Professionals die ervaren zijn, netjes werken en iedere opdracht perfect verzorgen. Klanten waarderen het dat ze weten wie ze over de vloer krijgen: de vakmensen van Brouwer.

www.brouwerwoudenberg.nl

Bron: PR