Wiljo bedankt!!

18 mei 2022 21:45

Harry

Wiljo bedankt!

Enkele weken geleden heeft Wiljo Klein Wolterink bij de scheidsrechterscommissie aangegeven te stoppen met fluiten. Wij betreuren dit besluit, maar respecteren zijn keuze in deze. Wiljo floot al geruime tijd voor de bond en was hierdoor met zijn inzet enorm belangrijk voor de club. Hij heeft uiteindelijk 38 jaar de fluit in de mond genomen en zal aankomende zaterdag bij de wedstrijd van het 2e van Woudenberg om 14:00 uur zijn laatste officiƫle wedstrijd fluiten. Wij bedanken Wiljo namens de scheidsrechterscommissie en het bestuur voor zijn inzet als scheidsrechter en wensen hem al het goeds toe. Wij zijn wel enorm blij dat hij heeft besloten de nieuwe lichting scheidsrechters bij te staan in hun opleiding.

Bron: Idris