KV WOUDENBERG SPEELT PLAYOFFS! - KV Woudenberg

KV WOUDENBERG SPEELT PLAYOFFS!

5 april 2022 14:30

Julia

Na een verkorte corona competitie, zijn we toch al weer aan het eind van het seizoen gekomen. We hebben nu al een paar kampioenen: onze F2, C2, D3 en B1! Dit rijtje kan nog uitgebreid worden… dit jaar zijn er namelijk 3 teams van KV Woudenberg die gaan strijden voor het kampioenschap, door middel van play-offs! De play-offs bestaan uit twee wedstrijden, een wedstrijd die je thuis speelt en een wedstrijd die je bij de tegenstanders speelt. Het kan voorkomen dat aan het eind van de tweede wedstrijd het doelsaldo van beide teams gelijk is. In dat geval vindt er verlening van die wedstrijd plaats.

Eerst onze C1. De C1 speelt eerste klasse en staan met maar liefst 11 punten boven aan, in de poule met DSC, Oost-Arnhem en SDO. Dit jaar betekent dit, dat ze play-offs mogen gaan spelen voor kampioenschap! Onder leiding van de trainers Ruben en Jarik hoopt dit fanatieke team de winst te pakken tegen Rust Roest uit Eindhoven. Wij wensen Loïs, David, Lynn, Stan, Ilse, Quinten, Nienke, Tiemen, Daphne en Fabian super veel succes!

 

Dan de A1. De A1 speelde afgelopen seizoen overgangsklasse. Ze eindigen op de eerste plek met 9 punten, in de poule met TOP, Groen Geel en BEP. Deze koppositie betekent play-offs voor kampioenschap! Onder leiding van de trainers Erwin, Terri en Gert-Jan gaat de A1 de play-offs spelen tegen AW/DTV uit Amsterdam. Wij wensen Tessa, Thom, Sofie, Thijs, Maaike, Jorn, Suzanne, Daan, Sacha en Ruben ontzettend veel succes!

 

Last, but certainly not least… het 1e. Het 1e speelt tweede klasse en is op de tweede plek geëindigd in de poule met Fiducia, Sporting West en Oosterkwartier. In de tweede klasse worden er ook play-offs gespeeld door de nummer 2 van de poule. Dat betekent dat ons 1e play-offs mag gaan spelen voor promotie naar de eerste klasse, tegen de nummer 1 van de andere poule. Onder leiding van de trainers Wessel en Iwan gaat het 1e de play-offs spelen tegen AKV Vriendenschaar uit Bodegraven. Wij wensen Merle, Wouter, Terri, Gert Jan, Cassandra, Jasper, Noa, Herbert, Britt en Jonatan veel succes!

 

Het is natuurlijk het leukst als er veel aanmoediging en steun is voor alle teams. Kom vooral kijken en help deze toppers naar de overwinning! Mocht u er niet bij kunnen zijn: we gaan proberen voor elke wedstrijd een live stream te regelen. Houd onze socials in de gaten voor updates!

 

Voor de snelle lezers:

Wat: Play-offs voor C1, A1 en 1

Wanneer: 9 april

12:30 Woudenberg A1 - AW/DTV A1

16:00 Vriendenschaar 1 – Woudenberg 1

17:30 Rust Roest C1 – Woudenberg C1

 

16 april (tijden nog onbekend)

..:.. Woudenberg C1 - Rust Roest C1

..:.. AW/DTV A1 - Woudenberg A1

..:.. Woudenberg 1 - Vriendenschaar 1

Bron: Julia
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!