Bar- en kantinediensten veldseizoen 2022

21 maart 2022 19:15

Harry

Beste ouders en/of verzorgers van alle jeugdleden,

Vanaf het nieuwe veldseizoen zullen 1x per seizoen de ouders van een team een bar- en keukendienst draaien op de zaterdag. We zullen dit vooraf plannen, communiceren en voor uitleg en begeleiding zorgen.
Vanaf heden ben ik verantwoordelijk voor het indelen van de bar-en keukendiensten. Vandaar hierbij deze introductie en uitleg.

Achtergrond en toelichting
Het lukt niet om met een vaste groep vrijwilligers alle diensten ingevuld te krijgen. Vandaar deze nieuwe aanpak. Effectief betekent het dat een ouder ongeveer 3-4uur per jaar een bar- of keukendienst gaat draaien.

De ouders van de A, B, C en D worden op een zaterdag ingedeeld wanneer het team thuis speelt. De ouders van de E en F teams worden per 2 teams ingedeeld op een zaterdag. Het is de bedoeling dat je als ouders van het team de GEHELE zaterdag ( 09.00 tot ca. 18.00 uur) gaat invullen. Dit regel en bespreek je onderling met de andere ouders in de ouderapp.

Voorbeeld van een zaterdag

09.00 uur  – 12.00 uur  3 ouders
12.00 uur – 15.00 uur   3 ouders
15.00 uur – 18.00 uur   3 ouders

Het Bestuur van dienst opent de kantine en de kleedkamers. Ook zal iemand aanwezig zijn om af te sluiten!

Ook voor de woensdagavond (19.30 tot 23.00 uur) zijn we op zoek naar vrijwilligers die een bardienst willen draaien. Iedereen kan zich hiervoor bij mij aanmelden.

In april zullen er 3 introductie avonden komen om  “ingewerkt” te worden of als er vragen of opmerkingen zijn! Als iemand nog meer goede ideeën heeft, je mag mij altijd bellen of appen. Mijn telefoonnummer is 06-52452480.

Als je vragen of suggesties hebt, hoor ik ze graag!

Namens de kantinecommissie,
Hartelijke groet,