COMPETITIESCHEMA SEIZOEN 2021-2022

26 april 2021 9:45

In de bijlage vind je het competitieschema voor het seizoen 2021/2022. Handig voor het plannen van je vakanties!
Voor onze vereniging zijn de kolommen 'Wedstrijdkorfbal' en 'Breedtekorfbal' van toepassing.
In de KNKV app kun je zien als jouw team Breedtekorfbal speelt, dan staat er 'BK' bij. In de andere gevallen speel je wedstrijdkorfbal. E en F teams zijn altijd BK.

Link naar schema.

In dit schema is rekening gehouden met de belangrijkste uitgangspunten en wensen uit de competitie-enquête van 2016, competitiebijeenkomsten en input die bij het KNKV is binnengekomen, maar ook met de belangrijkste korfbalevenementen en schoolvakanties.

Samengevat betreft dat het later starten in september en langer doorgaan in juni, in lijn met de schoolvakanties en het beter aan laten sluiten van de finale van de Korfbal League op de overgang tussen zaal- en veldcompetitie. Tevens zijn de wensen rondom de overige vakanties zo optimaal mogelijk meegenomen.

Link naar schema.

Bron: JC en TC