Terugblik scheidsrechterscoördinatoren

25 december 2020 8:00

Harry

Hallo allen,

Een raar sportjaar komt teneinde. Een jaar wat we allemaal snel willen vergeten en waarbij we hopen dat we in 2021 weer wedstrijden kunnen en zullen spelen.

Als scheidsrechterscoördinatoren hebben we het afgelopen jaar echter niet stil gezeten. We zijn in de zomer een andere weg ingeslagen met een vernieuwend beleid voor onze scheidsrechters. Een weg waarbij niet alles direct vlekkeloos zou verlopen zoals we het voor ogen hadden, mede door het virus wat ons allemaal in de greep houdt.

Toch hebben we door het stilleggen van de competitie en het spelen van onderlinge oefenwedstrijden wel de mogelijkheid gehad onze jongste scheidsrechtersjeugd uit de B-teams op te kunnen leiden met de hoop dat ze bij de hervatting genoeg ervaring hebben om er een goed vervolg aan te geven. Namens ons dank richting deze jongeren die met hun enthousiasme vele oefenwedstrijden in goede banen hebben geleid. Onze dank hiervoor gaat ook uit naar de trainers/coaches van de E- en F-jeugd die het geduld bewaarden en deze jongens en meiden een kans gaven het te leren. Ook dank richting de JC en de coördinatoren die ervoor zorgden dat er genoeg oefenwedstrijden werden gespeeld waar deze scheidsrechters nodig waren.

Helaas was er voor de oudere jeugd en volwassenen minder mogelijk, maar als straks de competitie hervat wordt weten wij zeker dat wij een beroep op jullie kunnen doen. Alvast dank hiervoor. Speciale dank richting de scheidsrechters die de oefenwedstrijden, die de oudere jeugd mocht spelen, tot een goed eind hebben gebracht.

Rest ons jullie allen een hele fijne kerstdagen en alvast een gelukkig en gezond 2021 toe te wensen.

Groeten,
Idris van der Let en Chris Beumer