Informatie einde veld- en start zaalseizoen

1 oktober 2020 12:15

Hierbij informatie over het einde van het veld- en de start van het zaalseizoen. Alles onder voorbehoud van onvoorziene corona-maatregelen.

De trainingen in de zaal starten direct na de herfstvakantie, dus op maandag 26 oktober.  De trainingstijden komen binnenkort op de site te staan.

Voor de meeste jeugdteams zijn de laatste wedstrijden op 10 oktober. Specifieker: de breedte-korfbalteams hebben hun laatste wedstrijd op 10 okt en de wedstrijd-korfbalteams op 17 okt. De volgende teams maken nog kans om kampioen te worden: E1, E2, D3, D2, C2, B2. Dus houd de uitslagen in de gaten!

Tijdens de herfstvakantie (17 oktober t/m 25 oktober) is er geen trainen, tenzij trainer anders aangeeft; dit kan het geval zijn als er nog een (inhaal)wedstrijd op het programma staat.

Er zijn oefenwedstrijden op 31 okt, 7 en 14 november. De zaalcompetitie start op 21 november. Laatste zaalwedstrijd is 27 maart 2021.

Tenslotte: in principe is er geen trainen in de Kerstvakantie en voorjaarsvakantie. Wel Apenkooien in de Kerstvakantie: 23 december 2020!

Bron: JC